De Nationale Toerisme Top 2021

openbaar | door Ministerie van Economische Zaken & Klimaat, de provincies, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en Gastvrij Nederland


27 september 2021 van 11.00 uur tot 16.00 uur

Theater de Storm in Winterswijk


Informatie

Winterswijk is op 27 september as. het decor voor de 4e Nationale Toerismetop. De Toerismetop is een bijeenkomst voor en door de gastvrijheidssector en brengt overheid, bedrijfsleven, toeristische organisaties en andere belangstellenden bij elkaar om samen gericht te werken aan de uitdagingen en kansen voor de bestemming Nederland richting 2030.

Waar de Toerisme Top vorig jaar in het teken stond van ‘Inspireren en innoveren in crisistijd’, kijken we dit jaar voorzichtig vooruit. Hoe staat het nu met de toeristische sector in Nederland? Hoe is het met de ondernemers en hoe ziet de toekomst van de sector eruit? Het thema dit jaar is: ‘Terug naar de Top!?​ Toewerken naar een nieuwe balans.’

Een duurzame ontwikkeling vraagt om een nieuwe aanpak, met het gezamenlijke belang van bezoekers, bedrijven en bewoners voorop. Zodat toerisme straks bijdraagt aan het welzijn en de welvaart in heel Nederland. Ook is het event een belangrijk jaarlijks netwerkmoment voor de gehele sector.

De Toerismetop wordt jaarlijks in een andere provincie georganiseerd door het ministerie van Economische Zaken & Klimaat, de provincies, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en Gastvrij Nederland. Afgelopen jaren waren de gastprovincies achtereenvolgens Overijssel en Zeeland, in 2020 (online) en 2021 Gelderland. In 2022 wordt de Toerisme Top gehouden in Flevoland.

De Nationale Toerismetop vindt plaats in Theater de Storm in Winterswijk van 11.00 tot 16.00.

Meer info over het programma vind je hier op deze pagina.

Je kan de Toerismetop fysiek bijwonen, maar ook online volgen.

Aanmelden kan via deze link.