Conny Bieze

Conny Bieze bij bushalte

Conny Bieze (1957, Twello) werkt sinds april 2011 als gedeputeerde. Zij is verantwoordelijk voor mobiliteit (wegeninfrastructuur, openbaar vervoer, fietsbeleid en logistiek), onderwijs en arbeidsmarkt, en Omgevingsvergunningen toezicht en handhaving.

Conny Bieze over mobiliteit: 'Mensen reizen altijd van en naar hun bestemming. Van huis naar werk, naar school, naar een zieke moeder of naar een mooi concert. Ik zet me ervoor in om deze reis zo betaalbaar, betrouwbaar en flexibel mogelijk te maken. Onze wereld verandert voortdurend. Onze wereld van vervoer verandert mee.'

Conny Bieze begon haar politieke carrière in de VVD als gemeenteraadslid in Voorst. Haar belangstelling voor de politiek ontstond vanuit haar drijfveer om invloed uit te kunnen oefenen op de wereld om haar heen. Ze studeerde rechten. Conny komt uit een ondernemersgezin en is jaren zelfstandig ondernemer geweest. Dit perspectief neemt ze ook mee in haar rol als bestuurder. Waar kan de overheid de ondernemer ruimte bieden en versterken en waar moet de overheid regulerend of stimulerend optreden. Haar grote passie is mobiliteit.

Contact met Conny Bieze

c.bieze@gelderland.nl

Secretaresse: Barbara Mangiacavallo
026 359 9096

Portefeuille: Mobiliteit (wegeninfrastructuur, openbaar vervoer, fietsbeleid en logistiek) en Onderwijs en arbeidsmarkt
Woordvoerder: Petra Borsboom, p.borsboom@gelderland.nl 
Telefoon: 026 359 96 60
Mobiel voor SMS: 06 52 80 18 09
@petraborsboom

Portefeuille: Omgevingsvergunningen, toezicht en handhaving
Woordvoerder: Tim van den Brink, t.van.den.brink@gelderland.nl
Mobiel voor SMS: 06 52 80 19 32