Op bouwtour in regio Fruitdelta Rivierenland

Biobased bouwen (met markt!) (Geldermalsen van 12.30 - 14.00 uur)

Sessie 30 september 2021 van 12.30 uur tot 14.00 uur

Wonen in stro is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij circulair gebouwde woningen. Echter: in Lent gebeurt het.

De markt van biobased materialen wordt steeds groter. In deze sessie maakt u kennis met de Iewan-strowoningen in Lent. Hoe ervaren de bewoners de woningen? Wat zijn de voordelen qua woongenot en kostenbesparing? Verder hoort u wat de ambitieuze plannen zijn van Heijmans om hun conceptwoning volledig circulair en biobased te maken en hun oproep aan partners om daaraan mee te werken.

In een paneldiscussie met Machiel van Dalen (RVO, expertisecentrum PIANOo, Buyer Group Biobased bouwmaterialen) en andere experts en ervaringsdeskundigen praten we er met elkaar over door: Wat zijn de bouwkundige voordelen van isoleren met biobased materialen? Is biobased bouwen een antwoord op klimaatbestending wonen? Tegen welke keuzes loopt u aan? Wat kan er allemaal al wél?

Bijzonder aan deze sessie is dat er ook een markt- en netwerkmoment in zit waarin u kennis kunt maken met bedrijven en hun al commercieel toepasbare biobased bouwmaterialen. Pak die kans!

Voor wie

Woningcorporaties, gemeenten, bouwbedrijven, leveranciers biobased bouwmaterialen, etc.

Locatie

Fruittech Campus
FruitMastersGebouw het Klokhuis - Afmijnzaal (Veilingzaal), Deilseweg 7, 4191 NX Geldermalsen

Er zijn geen plaatsen beschikbaar.