Afsluiting Karstraat tussen N839 en Heuvelsestraat 20 januari tot en met 23 februari

6-1-2020

Provincie Gelderland verlegt een deel van de Karstraat en maakt daar een nieuw fietspad. Om die aanpassingen voor te bereiden moeten onder meer kabels en leidingen worden verlegd. Hiervoor is het nodig om het deel Karstraat tussen de N839 en Heuvelsestraat  af te sluiten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via Heuvelsestraat en de Lingewal. De omleidingsroute staat op borden aangegeven.

Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de grotere aanpassing van de N839. Provincie Gelderland maakt op de Karstraat een dubbele rijbaan en plaatst op de kruising Baalsestraat (Linie) en Karstraat (Dikelsestraat) verkeerslichten. Langs de westzijde van de weg (van Huissen richting Bemmel) komt een fietspad en een parallelweg. Dit fietspad sluit later aan op de toekomstige tunnel onder de A15.

Meer verkeer

Wij verwachten meer verkeer in de regio. Onder andere door de geplande doortrekking van de A15 en het verbreden van de A12. We leggen daarom twee extra rijstroken aan tussen de Papenstraat in Bemmel en de Lingewal in Huissen.

Meer informatie

De aanwonenden en bedrijven om en nabij dit traject krijgen tijdig bericht over mogelijke tijdelijke aanpassingen. Meer informatie leest u op gelderland.nl/N839. Kijk voor actuele werkzaamheden en omleidingsroutes op bereikbaargelderland.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht