20 kanshebbers op mooiste Gelderse natuurfoto bekendgemaakt

11-6-2019 Gelderse Natuurfoto's

Dinsdag 11 juni 2019 maakten Omroep Gelderland en provincie Gelderland de shortlist bekend van de Gelderse Natuurfotowedstrijd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden de 20 kanshebbers onthuld. De uitgekozen foto’s zijn tot en met 4 juli 2019 te bezichtigen in het Huis der Provincie in Arnhem.

Natuur is overal

De werken van de getalenteerde fotografen laten zien dat de natuur niet alleen te vinden is in natuurgebieden, maar ook op het platteland en in en rond dorpen en steden. Ze geven een prachtig beeld van de groenste provincie van Nederland!

Bekendmaking winnaar

Omroep Gelderland maakt de uiteindelijke winnaar van de Gelderse Natuurfotowedstrijd bekend tijdens het evenement Beleef BuitenGewoon. Dat vindt plaats op zaterdag 6 juli 2019 bij Buitenplaats Beekhuizen in Velp. De winnaar krijgt een exclusieve masterclass van natuurfotograaf en jurylid Johan van der Wielen én een reportage in Mooi Gelderland!, het natuurmagazine van Geldersch Landschap en Kasteelen.

20-jarig jubileum BuitenGewoon

De Gelderse Natuurfotowedstrijd is uitgeschreven ter ere van het 20-jarige jubileum van BuitenGewoon, het natuurplatform van Omroep Gelderland. Van de 100 foto’s die nog in de race voor de titel waren, telt de shortlist nu 20 kanshebbers. De 20 foto’s worden tot en met 4 juli 2019 geëxposeerd in het Huis der Provincie in Arnhem.

Terug naar nieuwsoverzicht